Presies Tuintechniek

Tevens hebben wij de kennis divers las en constructiewerk te verrichten. Op deze manier is het maken van maatwerk hekken en poorten, corten-stalen constructies RVS leuningen en overig las en constructiewerk zeer bereikbaar.

 

Maar ook hekken, poorten en schuttingen kunnen door ons worden geleverd en geplaatst. Uiteraard is hierbij maatwerk ook geen probleem. De veelal on landelijke setting toegepaste wringhekken, landhekken en kastenjehouten schapenhekken zijn ook diverse door ons geleverde afrasteringen. Door de landelijke stijl is dit vooral op landgoederen een mooie keuze.

 

Deze hekken worden uitgevoerd in hout van de tamme kastanje boom deze heeft veel overeenkomsten met Hollands eikenhout, en heeft een hoge duurzaamheid.

 

Ook kunt u bij ons terecht voor het maken van veranda’s, afdaken, kapschuren en hooibergen. Wij hebben ervaring in een zeer uiteenlopende hoeveelheid bouwwerken. Vraag eens naar de mogelijkheden.

 

Uiteraard hebben al onze houtwerken een FSC keurmerk

Voordelen van deze service

Wanneer u door ons de beregening laat aanleggen, geeft dit de volgende voordelen:   Wij laten ons werk en uw tuin altijd keurig achter   Door onze eigen hoveniers kunnen wij de tuin in perfecte staat terugbrengen   Altijd degelijke merken en kwalitatief hoogwaardig materiaal   Ervaren vakmensen   De mogelijkheid de tuin gelijk te laten opknappen of aanleggen door onze hoveniers

Onze Kwaliteiten

Door onze jarenlange ervaring en klantgerichte werkwijze kunnen wij snel inspringen op de wensen en eisen van onze klanten. Dit maakt ons tot een keuze waar u geen spijt van zult krijgen!

Onze Bekwaamheden

Door de opgebouwde jarenlange ervaring zijn wij in staat vrijwel iedere klus in eigen beheer uit te voeren. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten en het werk aan ons overlaten.

Ons Doel

Wij willen u als klant bijstaan en bouwen aan een langdurige relatie. Door onze informele instelling en enthousiasme zijn wij een prettige partij In de komende jaren willen wij ons klantenbestand verder uitbreiden en zo in combinatie met onze watertechniek afdeling met bijbehorende webshop werken aan de toekomst. Geïnteresseerd in deze service? Maak een afspraak Afspraak maken