Presies Watertechniek
wordpress stats plugin
Buurtweg 32, 2244 AE Wassenaar
+31 (0)6 3382 6681
Ma-Vr: 08:00 - 17:00

Wij zijn PreSies

Sinds 2007 zijn wij actief als bedrijf in de watertechniek. Wat is begonnen als eenvoudige zwembadservice is uitgegroeid tot een allround Wassenaars familie bedrijf op het gebied van zwembaden, wellness en tuinberegeningen.

Loek en Ron werken als vader en zoon samen en onderhouden ook het contact met u als klant, veel eenvoudiger en duidelijker kan bijna niet. Sinds onze begintijd bezoeken wij onze klanten en proberen hen zoveel mogelijk te ondersteunen in het onderhouden en uitvoeren van reparaties. Wij hechten veel belang aan het persoonlijke contact, zo hebben wij geen bezoekadres, maar komen bij u langs om ter plaatse de situatie te bekijken en u van goed advies te voorzien.

Sinds 2011 is ons bedrijf uitgebreid met een eigen hovenierstak. Dit is ontstaan naar aanleiding van de groeiende vraag of wij dit aspect ook op ons konden nemen. Aangezien de kennis en passie voor tuinen aanwezig was, bleek het een logische stap een hoveniersafdeling op te tuigen en zo is PreSies Tuintechniek ontstaan.

Voor meer informatie over deze afdeling neem contact op

2007
Bedrijf gestart
Hier is het allemaal begonnen. Met veel passie en wil zijn we begonnen en toen bleek dat onze ideeën aansloegen hebben we de kans gekregen door te groeien.
2011
Uitbereiding met PreSies Tuintechniek
in de jaren bleek dat er veel vraag was naar allerlei randverschijnselen rondom ons standaard dienstenpakket. Hier is het idee ontstaan een Hoveniers-afdeling op te richten. PreSies Tuintechniek is hiervan het resultaat
2016
Online bestellen
De nieuwe website met shop is online. Hoewel onze website al sinds de beginjaren actief was, wordt het tijd de zaak in een nieuw jasje te steken. Materiaal bestellen op ieder moment dat u uitkomt, geleverd aan huis zoals u al jaren gewend bent van ons. Echter nu met de flexibiliteit van de nieuwe tijd.