Presies Watertechniek
wordpress stats plugin
Buurtweg 32, 2244 AE Wassenaar
+31 (0)6 3382 6681
Ma-Vr: 08:00 - 17:00

terrassen

TERRASSEN

Oke, u heeft geen tuin. Maar wel een (dak) terras of balkon. Of misschien wel allebei! Ook voor een mooi dakterras kan het zo zijn dat u zorgen heeft over de fleurige potten en bakken tijdens uw afwezigheid. Of wellicht zit u liever op het terras dan dat u water aan het geven bent.

Wij hebben een systeem ontwikkeld waarbij ook uw terraspotten voorzien worden van voldoende water.

Door gebruik te maken van hele kleine vernevelaars of druppelaars kan zonder overlast gedurende de ingestelde periode water gegeven worden. Dit kan gewoon door gebruik te maken van leidingwater.

Neem eens contact op voor de mogelijkheden en wij geven graag een demo.

Voordelen van deze service

Lokaal heeft u een beregening in de tuin, ook de planten in bloembakken of op balkons hebben dorst. wij hebben hiervoor een systeem ontwikkeld die ook deze zorgen kunnen wegnemen.
Enkele voordelen van dit systeem:

  Geen situatie is te klein. Van enkele bakken tot uitgebreide groepen of kleine borreltjes
  Geen pomp nodig, ook op de waterkraan werkt dit systeem
 Snelle en eenvoudige aanleg zonder schade aan de tuin of het terras
  Aantrekkelijk geprijsd
  Geen zorgen meer over uitgedroogde bakken en potten

Door onze jarenlange ervaring en klantgerichte werkwijze kunnen wij snel inspringen op de wensen en eisen van onze klanten. Dit maakt ons tot een keuze waar u geen spijt van zult krijgen!
Door de opgebouwde jarenlange ervaring zijn wij in staat vrijwel iedere reparatie in eigen beheer uit te voeren. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten en het werk aan ons overlaten.
Wij willen u als klant bijstaan en bouwen aan een langdurige relatie. Door onze informele instelling en enthousiasme zijn wij een prettige partij In de komende jaren willen wij ons klantenbestand verder uitbreiden en zo in combinatie met onze webshop en hoveniersafdeling werken aan de toekomst.
Geïnteresseerd in deze service? Maak een afspraak