Presies Watertechniek
wordpress stats plugin
Buurtweg 32, 2244 AE Wassenaar
+31 (0)6 3382 6681
Ma-Vr: 08:00 - 17:00

850x450-02

TUINBEREGENING

De meest voorkomende vorm van beregenen is de tuin. Hoewel met de tuinslang rondlopen vlak na de aanleg van uw tuin heerlijk ontspannen kan zijn, er komt een moment dat u uw aandacht liever besteedt aan iets anders dan watergeven. Zeker bij een grote(re) tuin kan dit veel tijd in beslag nemen om nog maar te zwijgen over het watergeven tijdens uw vakantie.
Zijn uw buren echt wel zo begaan met uw nieuwe heesters, of kijken ze toch liever naar hun favoriete programma op de televisie?

Een automatische beregening kan u van deze zorgen verlossen.
Voor de tuin wordt een duidelijk beregeningsplan gemaakt waarop bepaald wordt waar welke sproeiers worden gesitueerd. De tuin wordt afhankelijk van vochtbehoefte en afmetingen in verschillende sectoren opgedeeld. Ook wordt door gebruik te maken van de juiste sproeikoppen de beregening zo onzichtbaar mogelijk gemaakt. Het gras wordt voorzien van popup sproeiers die verzinken in de grasmat en omhoog komen wanneer de beregening aan gaat. Door in de borders gebruik te maken van bijvoorbeeld heesterkoppen wordt een goede waterverdeling gerealiseerd zonder planten plat te spuiten.
Na de aanleg kan doormiddel van een eenvoudig te bedienen beregeningscomputer de sproeitijd worden ingesteld en kunt u met een gerust hart op vakantie. Of dit nu voor een midweek of een half jaar is, uw tuin wordt van voldoende water voorzien.

Ook voor reparatie of uitbereiding aan uw bestaande beregening kunt u bij ons terecht.

Sportvelden, paardenbakken en tennisbanen.

Hoewel deze beregeningen in werking niet veel verschillen van de beregening in een tuin zijn er toch een aantal zaken die anders worden aangepakt.

Bij deze beregeningen wordt meestal gebruik gemaakt van grotere sproeikoppen. Dit resulteert in een juiste afstemming van waterbron, pomp en leidingwerk. Maak gerust eens een afspraak voor een goed advies en een vrijblijvende prijsopgave.

Voordelen van deze service

Een tuin is heerlijk om te hebben, maar kan ook een last zijn in droge perioden. zeker tijdens uw vakantie kan het water geven een probleem zijn.
Kies nu voor een tuinberegening van PreSies en geniet van de volgende voordelen:

  Zowel opstarten als afblazen wordt door ons verzorgt, dus geen zorgen meer
  Het systeem wordt na het opstarten in het voorjaar geheel nagezien
 Wij zijn dealer van alle grote merken en in staat uw beregening professioneel te repareren
  Snelle service
  Ook voor grote percelen, paardenbakken en sportvelden

Door onze jarenlange ervaring en klantgerichte werkwijze kunnen wij snel inspringen op de wensen en eisen van onze klanten. Dit maakt ons tot een keuze waar u geen spijt van zult krijgen!
Door de opgebouwde jarenlange ervaring zijn wij in staat vrijwel iedere reparatie in eigen beheer uit te voeren. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten en het werk aan ons overlaten.
Wij willen u als klant bijstaan en bouwen aan een langdurige relatie. Door onze informele instelling en enthousiasme zijn wij een prettige partij In de komende jaren willen wij ons klantenbestand verder uitbreiden en zo in combinatie met onze webshop en hoveniersafdeling werken aan de toekomst.
Geïnteresseerd in deze service? Maak een afspraak