Presies Watertechniek
wordpress stats plugin
Buurtweg 32, 2244 AE Wassenaar
+31 (0)6 3382 6681
Ma-Vr: 08:00 - 17:00

Heerlijk met een glas wijn de sterren bekijken vanuit uw warme whirlpool?

Dit is geen enkel probleem. Vanwege de ruime keuze whirlpools en spa baden gaan we zeker het model vinden dat op uw wensen aansluit.

Wij zijn leverancier van de beste merken op het gebied van whirlpools. Dit verzekert kwaliteit en duurzaamheid zodat u jaren kunt genieten van uw kuuroord aan huis.

Wilt u het gevoel eerst ervaren voor u overgaat tot de aanschaf van een eigen whirlpool? Op aanvraag kunnen wij een proefzit voor u verzorgen.

Ervaar de whirlpool die u op het oog heeft en probeer eventueel ook een ander model om zeker te zijn dat u de juiste keuze maakt.
De whirlpools en spa’s worden door ons geplaatst en opgestart waarna u dezelfde dag nog kunt ervaren hoe fijn het is te genieten van een eigen wellnesscentre.
Uiteraard repareren en onderhouden wij ook de spa of whirlpool welke u reeds in bezit heeft. Reparaties kunnen wij door onze merkonafhankelijkheid aan veel verschillende merken uitvoeren.
Vraag eens naar de mogelijkheden.

SAUNA

Verder mogen ook de infrarood of Finse sauna niet ontbreken. Een ervaring die zijn weerga niet kent.

Al decennia is de sauna een niet weg te denken onderdeel uit het Finse leven. Het stimuleert de bloeddoorstroming en reinigt de huid.

Een traditie waar men in Finland het belang van heeft ontdekt en die ook in de rest van de wereld een fenomeen is geworden.
Tevens is er de infrarood-sauna. Door de infrarode straling (vergelijkbaar met een straalkachel) wordt de huid opgewarmd. Deze sauna is dan ook veel koeler dan een traditionele Finse Sauna.
Wat voor u het prettigste is, moet u zelf bepalen. Wij kunnen u bijstaan in het maken van de juiste keuze en u de sauna leveren welke geheel aan uw wensen voldoet
Ook maken wij op verzoek maatsauna’s. Zo kunt u van uw garage of tuinhuisje, zolder of kelder uw eigen Hamam maken
Ook voor dit product geldt dat wij reparaties graag voor u uitvoeren, ongeacht het merk sauna dat u heeft.
Uiteraard leveren wij u ook graag diverse opgiet concentraten, mooie lariks of beuken emmers en lepels en andere benodigdheden voor in uw sauna.

STOOMCABINE

De stoomcabine is weer een ander lid uit de Wellness familie. Waar een traditionele sauna heel heet is en de luchtvochtigheid laag is dit in de stoomcabine omgekeerd.

De aangename temperatuur in combinatie met de zeer vochtige lucht zorgen voor een behaaglijk gevoel. U kunt in nevel gehuld genieten van de prettige geuren die de stoom meevoert en die u ook nog eens zelf kunt kiezen. Goed voor de verkoudheid en een ontspannende behandeling.
Stoomcabines kunnen worden geleverd gecombineerd met een douchecabine zodat beide faciliteiten in een heeft of u kiest voor een bouwkundige of modulaire stoomcabine/stoombad.

De keuze is zeer divers, vraag naar de mogelijkheden.

AANVERWANTE PRODUCTEN

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor alle aanverwante artikelen voor uw Wellness centre aan huis.
Wij leveren bijvoorbeeld diverse stortdouches, buitendouches, dompelbaden, sauna geuren, kleurtherapie systemen, stoombadmelk, thermometers en ga zo maar door.

Geïnteresseerd in deze service? Maak een afspraak