Presies Watertechniek
wordpress stats plugin
Buurtweg 32, 2244 AE Wassenaar
+31 (0)6 3382 6681
Ma-Vr: 08:00 - 17:00

sauna1

SAUNA

Verder mogen ook de infrarood of Finse sauna niet ontbreken. Een ervaring die zijn weerga niet kent.

Al decennia is de sauna een niet weg te denken onderdeel uit het Finse leven. Het stimuleert de bloeddoorstroming en reinigt de huid. Een traditie waar men in Finland het belang van heeft ontdekt en welke ook in de rest van de wereld een fenomeen is geworden.

Tevens is er de infrarood-sauna. Door de infrarode straling (vergelijkbaar met een straalkachel) wordt de huid opgewarmd. Deze sauna is dan ook veel koeler dan een traditionele Finse Sauna.

Wat voor u het prettigste is, moet u zelf bepalen. Wij kunnen u bijstaan in het maken van de juiste keuze en u de sauna leveren welke geheel aan uw wensen voldoet.

Ook maken wij op verzoek maatsauna’s. Zo kunt u van uw garage of tuinhuisje, zolder of kelder uw eigen Hamam maken.

Ook voor dit product geldt dat wij reparaties graag voor u uitvoeren, ongeacht het merk sauna dat u heeft. Uiteraard leveren wij u ook graag diverse opgiet concentraten, mooie lariks of beuken emmers en lepels en andere benodigdheden voor in uw sauna.

Voordelen van deze service

De Sauna wordt door de Finnen al jaren gezien als een verkwikkende en gezonde wijze van ontspanning. Wij leveren diverse producten en bouwen sauna’s op maat.

  Vrijwel ieder huis kan een sauna herbergen doordat wij ze op maat kunnen inbouwen
  Zowel een finse als een infrarood sauna is mogelijk
  Ook hout gestookte kachels kunnen wij leveren
  Reparatie aan alle soorten en merken sauna’s
  Ook hout voor uw oven kunt u bij ons bestellen

Door onze jarenlange ervaring en klantgerichte werkwijze kunnen wij snel inspringen op de wensen en eisen van onze klanten. Dit maakt ons tot een keuze waar u geen spijt van zult krijgen!
Door de opgebouwde jarenlange ervaring zijn wij in staat vrijwel iedere reparatie in eigen beheer uit te voeren. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten en het werk aan ons overlaten.
Wij willen u als klant bijstaan en bouwen aan een langdurige relatie. Door onze informele instelling en enthousiasme zijn wij een prettige partij In de komende jaren willen wij ons klantenbestand verder uitbreiden en zo in combinatie met onze webshop en hoveniersafdeling werken aan de toekomst.
Geïnteresseerd in deze service? Maak een afspraak