Presies Watertechniek
wordpress stats plugin
Buurtweg 32, 2244 AE Wassenaar
+31 (0)6 3382 6681
Ma-Vr: 08:00 - 17:00

stoomcabine

STOOMCABINE

De stoomcabine is weer een ander lid uit de Wellness familie. Waar een traditionele sauna heel heet is en de luchtvochtigheid laag is dit in de stoomcabine omgekeerd.

De aangename temperatuur in combinatie met de zeer vochtige lucht zorgen voor een behaaglijk gevoel. U kunt in nevel gehuld genieten van de prettige geuren die de stoom meevoert en die u ook nog eens zelf kunt kiezen. Goed voor de verkoudheid en een ontspannende behandeling.

Stoomcabines kunnen worden geleverd gecombineerd met een douchecabine zodat beide faciliteiten in een heeft of u kiest voor een bouwkundige of modulaire stoomcabine/stoombad.

De keuze is zeer divers, vraag naar de mogelijkheden.

Voordelen van deze service

Waar de sauna heet en droog is, is het stoombad juist vochtig en koeler. zeker in combinatie met een heerlijke frisse geurmelk is dit een verfrissende ervaring.

  Bouw en onderhoud van diverse merken generatoren
  Op maat gemaakt passend binnen uw sfeer of thema
  Onbezorgd genieten dankzij de merk stoom generatoren
  Diverse geuren melk beschikbaar

Door onze jarenlange ervaring en klantgerichte werkwijze kunnen wij snel inspringen op de wensen en eisen van onze klanten. Dit maakt ons tot een keuze waar u geen spijt van zult krijgen!
Door de opgebouwde jarenlange ervaring zijn wij in staat vrijwel iedere reparatie in eigen beheer uit te voeren. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten en het werk aan ons overlaten.
Wij willen u als klant bijstaan en bouwen aan een langdurige relatie. Door onze informele instelling en enthousiasme zijn wij een prettige partij In de komende jaren willen wij ons klantenbestand verder uitbreiden en zo in combinatie met onze webshop en hoveniersafdeling werken aan de toekomst.
Geïnteresseerd in deze service? Maak een afspraak