Presies Watertechniek
wordpress stats plugin
Buurtweg 32, 2244 AE Wassenaar
+31 (0)6 3382 6681
Ma-Vr: 08:00 - 17:00

whirlpool2

WHIRLPOOL

Heerlijk met een glas wijn de sterren bekijken vanuit uw warme whirlpool? Dit is geen enkel probleem. Vanwege de ruime keuze whirlpools en spa baden gaan we zeker het model vinden dat op uw wensen aansluit.

Wij zijn leverancier van de beste merken op het gebied van whirlpools. Dit verzekerd kwaliteit en duurzaamheid zodat u jaren kunt genieten van uw kuuroord aan huis.

Wilt u het gevoel eerst ervaren voor u overgaat tot de aanschaf van een eigen whirlpool? Op aanvraag kunnen wij een proefzit voor u verzorgen.

Ervaar de whirlpool die u op het oog heeft en probeer eventueel ook een ander model om zeker te zijn dat u de juiste keuze maakt.

De whirlpools en spa’s worden door ons geplaatst en opgestart waarna u dezelfde dag nog kunt ervaren hoe fijn het is te genieten van een eigen wellnesscentre. Uiteraard repareren en onderhouden wij ook de spa of whirlpool welke u reeds in bezit heeft. Reparaties kunnen wij door onze merkonafhankelijkheid aan veel verschillende merken uitvoeren.

Vraag eens naar de mogelijkheden.

Voordelen van deze service

Een whirlpool is instant ontspanning. Lekker warm water, goed voor lichaam en geest. Neem eens contact met ons op.

  Zowel bouwkundige als prefab baden
  Prefab baden kunnen binnen enkele uren worden geplaatst
  Degelijke merken voor jarenlang plezier
  Reparatie van de meeste grote merken
  Inbouw en afwerking mogelijk door ons eigen hoveniers team

Door onze jarenlange ervaring en klantgerichte werkwijze kunnen wij snel inspringen op de wensen en eisen van onze klanten. Dit maakt ons tot een keuze waar u geen spijt van zult krijgen!
Door de opgebouwde jarenlange ervaring zijn wij in staat vrijwel iedere reparatie in eigen beheer uit te voeren. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten en het werk aan ons overlaten.
Wij willen u als klant bijstaan en bouwen aan een langdurige relatie. Door onze informele instelling en enthousiasme zijn wij een prettige partij In de komende jaren willen wij ons klantenbestand verder uitbreiden en zo in combinatie met onze webshop en hoveniersafdeling werken aan de toekomst.
Geïnteresseerd in deze service? Maak een afspraak