Presies Watertechniek
wordpress stats plugin
Buurtweg 32, 2244 AE Wassenaar
+31 (0)6 3382 6681
Ma-Vr: 08:00 - 17:00

chemicalien2

CHEMICALIËN SERVICE

Wanneer u het onderhoud door ons laat verzorgen hoeft u zich geen zorgen te maken over de voorraad chemicaliën die u in huis heeft, omdat wij deze voor u aanvullen tijdens het regulier onderhoud.

Wanneer u echter zelf het onderhoud verzorgt, ligt dit anders. Om te voorkomen dat u zelf moet gaan slepen met emmers chloor, flessen vlokmiddel en andere onderhoudsproducten hebben wij de chemicaliën service.

Wanneer u uw chemicaliën bij ons bestelt online, via e-mail of telefonisch zorgen wij dat deze netjes worden afgeleverd bij u thuis! Geen gesjouw meer of morsen in uw auto, bestel eenvoudig en profiteer van onze service. Binnen de regio is deze service zelfs geheel gratis.

Bovenstaande geldt tevens voor een zeer groot assortiment onderhoudsproducten als borstels, stofzuigers en schepnetten. Ook hebben wij een ruime sortering automatische bodemzuigers in het assortiment. Voor aanverwanten zoals drijfmiddelen en buitendouches kunt u ook bij ons terecht.

Voordelen van deze service

Chemicaliën zijn nodig voor veilig en gezond zwemwater. Maar meestal worden deze geleverd in verpakkingen die behalve zwaar ook vlekken kunnen veroorzaken indien ze worden gemorst.
Maar gebruik van onze chemicaliën service en geniet van de volgende voordelen:

  Gratis levering aan huis binnen de regio
Telefonisch bestellen, of eenvoudig via onze webshop op het moment dat het u uitkomt
 Vaste klanten ontvangen gewoon op rekening zoals gewend, maar kunnen flexibel bestellen
  Chemicaliën zijn op voorraad en worden snel geleverd
  Maak van de levering gebruik om uw vragen te stellen

Door onze jarenlange ervaring en klantgerichte werkwijze kunnen wij snel inspringen op de wensen en eisen van onze klanten. Dit maakt ons tot een keuze waar u geen spijt van zult krijgen!
Door de opgebouwde jarenlange ervaring zijn wij in staat vrijwel iedere reparatie in eigen beheer uit te voeren. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten en het werk aan ons overlaten.
Wij willen u als klant bijstaan en bouwen aan een langdurige relatie. Door onze informele instelling en enthousiasme zijn wij een prettige partij In de komende jaren willen wij ons klantenbestand verder uitbreiden en zo in combinatie met onze webshop en hoveniersafdeling werken aan de toekomst.
Geïnteresseerd in deze service? Maak een afspraak