Presies Watertechniek
wordpress stats plugin
Buurtweg 32, 2244 AE Wassenaar
+31 (0)6 3382 6681
Ma-Vr: 08:00 - 17:00

renovatie

RENOVATIE

Wanneer uw zwembad toe is aan grondig onderhoud of renovatie ben u bij ons aan het juiste adres.
Als leverancier van alle grote merken op het gebied van zwembadtechniek zijn wij in staat uw zwembad weer geheel in goede staat terug te brengen.

Wij hebben alle producten voor handen om de bestaande installatie te kunnen renoveren of indien nodig te vervangen voor een hedendaags exemplaar. Denk bij zo’n renovatie ook eens na over de waterbehandeling. Het zou een goed moment zijn om de installatie te voorzien van bijvoorbeeld een UV-c lamp welke het water op milieuvriendelijke wijze zuivert. Zo’n lamp brengt het gebruik van chloorhoudende producten terug tot een minimum wat ook weer de waterkwaliteit bevorderd.

Of zwemt u liever in een bad van zout water? Onze elektrolyse systemen zorgen voor de ultieme mediterrane sfeer in uw zwembad doordat gebruik wordt gemaakt van zout in het water.

Vele opties zijn mogelijk en zijn de moeite waard te overwegen. Uiteraard informeren wij u graag over de mogelijkheden en staan u bij in de daaropvolgende keuze.

Wanneer uw zwembadfolie aan vervanging toe is kunnen wij deze taak voor u op ons nemen. De oude folie wordt netjes verwijderd en de nieuwe geplaatst. Op die manier kunt u binnen de kortste keren weer genieten van uw prachtige “nieuwe” zwembad.

Ook voor tegelwerk en glasmozaïek kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over een zeer uitgebreide collectie glas en quarts mozaïek en ook onze randstenen zijn in vele soorten en maten te kiezen. Zowel hardsteen, vlonderhout, betonsteen en natuursteen zijn door ons te leveren en te plaatsen. Vraag naar de mogelijkheden. Wij komen graag met u wat stalen bekijken en uw wensen bespreken.
Afdekkingen is een andere tak van sport welke ook zeker niet mag ontbreken. Of uw oude afdekking nu moet worden vervangen of u überhaupt nog geen afdekking heeft, wij weten altijd een mooie oplossing.

Als leverancier van Hydrodeck afdekkingen mogen wij ons benoemen als leverancier van de Ferrari onder de afdekkingen qua duurzaamheid en kwaliteit. Zowel lamellenafdekkingen als isolatiedekens en zelfs kinderveilige safedeck afdekkingen behoren tot de mogelijkheden.

Door de verschillende mogelijkheden op het gebied van oprollen en bedienen is dit systeem als zeer flexibel gebleken. Wanneer plaatsing onder water niet mogelijk is kan gekozen worden voor een bovengronds oprolsysteem. De afdekking is hier naar keuze op een rol gewikkeld of zelfs geheel verborgen in een bak welke geheel naar uw wensen is afgewerkt.

Elektrisch bediend met afstandsbediening is een van de opties welke tot de mogelijkheden behoord. Maar voor de lichte dekens is ook een handmatig systeem beschikbaar met zelfs een systeem waarbij u de afdekking geheel uit het zicht kunt rijden wanneer uw bad open is.

Kortom, vele opties op het gebied van renovatie. Wij zorgen voor een sprankelend en veilig zwembad welke een lust is voor het oog.

Voordelen van deze service

Een zwembad blijft niet eeuwig mooi, er komt een moment dat het zijn glorie en glans verliest. Maar dit betekent niet het einde van uw zwembad, overweeg eens een renovatie.
Neem contact met ons op want wij kunnen u de volgende voordelen opleveren:

  Eerlijk en opbouwend advies
  Wij voeren (vrijwel) alle werkzaamheden in eigen beheer uit
 Wij zijn leverancier van alle bekende merken, en hebben hiervoor ook renovatie onderdelen
  Een goed moment om uw oude zwembad aan te passen aan de wensen en eisen van deze tijd
  Uw oude zwembad binnen no-time weer in topconditie

Door onze jarenlange ervaring en klantgerichte werkwijze kunnen wij snel inspringen op de wensen en eisen van onze klanten. Dit maakt ons tot een keuze waar u geen spijt van zult krijgen!
Door de opgebouwde jarenlange ervaring zijn wij in staat vrijwel iedere reparatie in eigen beheer uit te voeren. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten en het werk aan ons overlaten.
Wij willen u als klant bijstaan en bouwen aan een langdurige relatie. Door onze informele instelling en enthousiasme zijn wij een prettige partij In de komende jaren willen wij ons klantenbestand verder uitbreiden en zo in combinatie met onze webshop en hoveniersafdeling werken aan de toekomst.
Geïnteresseerd in deze service? Maak een afspraak