Presies Watertechniek
wordpress stats plugin
Buurtweg 32, 2244 AE Wassenaar
+31 (0)6 3382 6681
Ma-Vr: 08:00 - 17:00

reparatie

REPARATIE

Mocht het voorkomen dat iets niet helemaal functioneert zoals het hoort, wij verhelpen de problemen zo spoedig mogelijk.

Als dealer van alle grote zwembadmerken zijn wij in staat vrijwel alle reparaties in eigen beheer uit te voeren. Op die manier kunnen wij een snelle afwikkeling van de reparatie garanderen. Reparaties die niet op locatie uit te voeren zijn, worden meegenomen en in onze werkplaats door ervaren monteurs onder handen genomen. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat u zo spoedig mogelijk weer gebruik kunt maken van uw zwembad.

Mocht een reparatie onverhoopt langer op zich laten wachten dan gepland? Wij zijn in het bezit van diverse vervangende materialen zodat wij u een leenproduct kunnen aanbieden wanneer een reparatie langer op zich laat wachten. Dit zorgt ervoor dat u niet onnodig lang geen gebruik kunt maken van uw zwembad.

Ook voor reparatie van lekkages bent u bij ons aan het juiste adres. Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom is het fijn te weten dat wij u snel van lekkages in het zwembad kunnen afhelpen.

Voordelen van deze service

Door onze jarenlange ervaring kunt u bij ons terecht voor allerhande reparaties.
Voordelen van het door ons laten uitvoeren:

  Vakkundige reparatie door ervaren mensen
  Wij laten u nooit zitten, en zullen u altijd proberen te helpen
 Wij zijn dealer van alle bekende merken
  Snelle afwikkeling en levering van onderdelen
  Ook voor onderwater reparaties kunt u bij ons terecht

Door onze jarenlange ervaring en klantgerichte werkwijze kunnen wij snel inspringen op de wensen en eisen van onze klanten. Dit maakt ons tot een keuze waar u geen spijt van zult krijgen!
Door de opgebouwde jarenlange ervaring zijn wij in staat vrijwel iedere reparatie in eigen beheer uit te voeren. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten en het werk aan ons overlaten.
Wij willen u als klant bijstaan en bouwen aan een langdurige relatie. Door onze informele instelling en enthousiasme zijn wij een prettige partij In de komende jaren willen wij ons klantenbestand verder uitbreiden en zo in combinatie met onze webshop en hoveniersafdeling werken aan de toekomst.
Geïnteresseerd in deze service? Maak een afspraak