Presies Watertechniek
wordpress stats plugin
Buurtweg 32, 2244 AE Wassenaar
+31 (0)6 3382 6681
Ma-Vr: 08:00 - 17:00

waterbehandeling

WATERBEHANDELING

Waterbehandeling is een onderwerp waarover een boek te schrijven valt. Hoewel er altijd uitzonderingen op de regel zijn, kunt u doormiddel van een wekelijkse watercheck de kwaliteit van het zwemwater op peil houden.

Deze watercheck wordt door ons altijd gedaan wanneer we bij u zijn voor onderhoud of reparatie. Het is eenvoudig en snel en voorkomt problemen wanneer u op tijd bent met het bijsturen van het chloor en PH gehalte in het zwemwater.
Vergeet deze dus niet, sprankelend zwemwater is immers het begin van een mooi zwembad.

Om u te informeren over de behandeling van het zwemwater hebben wij een folder voor u beschikbaar waarop exact te lezen is hoe dit in zijn werk gaat en hoe u de verschillende chemische producten voor het zwembad kunt gebruiken. Tevens is hierop een bestellijst te vinden aan de hand waarvan u deze producten kunt bestellen zodat u zeker bent dat deze altijd voorhanden zijn als u aan het zwembad werkt.

Mocht u er niet helemaal uitkomen, kunt u uiteraard even bellen zodat wij u kunnen bijstaan.

Voordelen van deze service

Zuiver en helder zwemwater is de hoeksteen van een prettige zwemervaring.
Neem contact met ons op en geniet de volgende voordelen:

  Jarenlange ervaring voor goed advies
  Wij staan u bij met raad en daad
 Wij kunnen vrijwel iedere benodigde waterwaarde meten zonder tussenkomst van een laboratorium
  Wij hebben alle benodigde chemicaliën op voorraad
  Snelle hulp bij problemen

Door onze jarenlange ervaring en klantgerichte werkwijze kunnen wij snel inspringen op de wensen en eisen van onze klanten. Dit maakt ons tot een keuze waar u geen spijt van zult krijgen!
Door de opgebouwde jarenlange ervaring zijn wij in staat vrijwel iedere reparatie in eigen beheer uit te voeren. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten en het werk aan ons overlaten.
Wij willen u als klant bijstaan en bouwen aan een langdurige relatie. Door onze informele instelling en enthousiasme zijn wij een prettige partij In de komende jaren willen wij ons klantenbestand verder uitbreiden en zo in combinatie met onze webshop en hoveniersafdeling werken aan de toekomst.
Geïnteresseerd in deze service? Maak een afspraak