Daar is hij dan: onze vernieuwde website. Hoog nodig weliswaar, want de oude was hopeloos verouderd en paste niet meer bij ons bedrijf. Op onze nieuwe website staat alle informatie: van zwembad tot whirlpool tot beregening, van grote klussen, zoals renovaties, tot kleinere projecten, zoals terrasberegening.

Tevens is daar dan ook ons nieuwe logo. De Franse lelie is behouden, maar verwerkt in een nieuw, modern logo, waar we stiekem zelf heel erg trots op zijn.

Volgens ons is de website nu helemaal 2016 en bij de tijd.

 

Nieuw op de website zijn ook de projecten met foto’s. Neem gerust eens een kijkje bij bijvoorbeeld het project “Zwemvijver”, hierin staat de metamorfose van een “gewone” vijver tot een heuse Zwemvijver.
Last but not least is daar dan ook een blog. Op dit blog zullen we regelmatig updates plaatsen met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, een product in de spotlight zetten of gewoon een gezellig verhaaltje plaatsen.

 

Kortom, wij zijn trots op onze website. Uiteraard horen we ook graag wat jullie ervan vinden..