Presies Tuintechniek
03 jan 2017

Gelukkig
Nieuwjaar!

Wij wensen u het beste voor 2017 !

Voor komend jaar hebben wij een heleboel zaken op de agenda staan. Er wachten ons een aantal grote projecten voor zowel onze water als tuin-technische afdeling.
Zo gaan we dit jaar beginnen aan het op orde brengen van een 12ha groot landgoed met een grote vijver erin. Nadat dit van eigenaar is overgegaan, zijn wij gevraagd het achterstallige onderhoud aan het bosperceel en vijver aan te pakken. Hierna zullen we aan de hand van een beheersplan het onderhoud uitstippelen. Al met al een meerjarenplan dus.
Op het gebied van zwembaden zal ons eerste project binnenkort het renoveren van een zwembad in Wassenaar worden.
Dit spuitbetonnen bad is van uitstekende kwaliteit, maar is veroudert en moet nodig eens worden opgefrist.
Het bad zal worden voorzien van een nieuw mozaiek. Hiervoor heeft de klant een prachtig groen glasmozaiek uitgezocht en de oude betonnen randsteen zullen wij vervangen voor een moderne hardstenen rand. Ook komt het terras aan beurt en krijgt een bijpassende steen.
Na het vervangen van de de opgebouwde rolafdekking voor een verzonken en nieuw exemplaar Is het bad klaar voor de toekomst. Ook zullen we iets moeten doen aan het verouderde pomp-filtersysteem. Het filter lekt, en de pomp gaan we vervangen voor een energie zuinig exemplaar. Na toevoeging van en warmtepomp kan de klant de zomer tegemoet.
Ook hebben we diverse kleinere klussen op het schema, maar hiervan zullen we ook gedurende het jaar foto’s nemen en via onze website delen.
Dit jaar hebben we een aantal structurele veranderingen op het programma voor het nieuwe jaar. We hebben een aantal investeringen op stapel staan. Dit om de stijgende groei van ons bedrijf bij te houden en aan alle vraag te kunnen voldoen.
We hopen dat u ons blijft volgen en mochten wij iets voor u kunnen betekenen, u weet ons te vinden!

22 nov 2016

Is uw beregening al afgeblazen en klaar voor de winter?

Wist u dat vorst grote schade kan aanrichten aan uw besproeiing en pompen?

Omdat water de eigenschap heeft om uit te zetten wanneer het bevriest is het van groot belang de beregening af te blazen en de pomp winterklaar te maken voor de vorstperiode. Het leidingwerk zal knappen en het pomphuis scheuren door de kracht van het ijs wanneer dit niet is gebeurd.

Wij beschikken over een grote luchtcompressor  om het leidingwerk leeg te persen en schade te voorkomen. Maar wees er snel bij. Als de Elfstedentocht begint, bent u te laat!

 

!Tip. indien gewenst kunnen wij ook gelijk uw buitenkranen voor u aftappen

bevroren-kraan-640-x-xx

06 aug 2016
presies-onderhoud-bodemzuiger

Elke dag genieten van een schoon zwembad in een handomdraai

Handwerk

Bij elk zwembad komt een stukje onderhoud kijken. Natuurlijk kunnen wij voor u het wekelijkse onderhoud verzorgen, maar dat voorkomt niet dat er na elke zwempartij vuil in het water terecht komt. Vuildeeltjes die niet drijven en dus niet via bijvoorbeeld de skimmer worden afgevoerd, moeten met een stofzuiger van de bodem verwijderd worden. Het verwijderen van vuil van de bodem kan handmatig met een bodemzuiger met daaraan een telescoopstang en een slang gekoppeld aan de skimvac, skimmer of bodemzuigaansluiting (indien aanwezig) van het zwembad. Prima, maar het blijft handwerk en daar zit niet iedereen op te wachten.
phoca_thumb_l_20131226IG5488
phoca_thumb_l_activeBE5
dolphin-active-comfort

phoca_thumb_l_IMG_2862phoca_thumb_l_activeBE3

phoca_thumb_l_IMG_2872

Het alternatief: een Automatische Bodemzuiger

Het meeste comfort biedt de elektrische bodemzuiger. Zij leveren tevens het beste resultaat. Automatische bodemzuigers zijn voorzien van borstels die ronddraaien, waardoor de bodem van uw zwembad actief wordt schoon geboend. Het vuil wordt direct opgezogen en vervolgens opgevangen in de filter van de automatische bodemzuiger.

Contact

Wanneer het vuil dat gedurende de week in het water komt voor ergernis zorgt en je zit niet te wachten op handmatige schoonmaakactiviteiten aan het zwembad, dan kan een automatische bodemzuiger een uitkomst bieden.

Informeer rustig eens naar de opties: voor elk zwembad is er een passend model.

Contactformulier

03 aug 2016

Zwemmen is gezond

Niet alleen is zwemmen heel erg geschikt voor recreatie, het is ook nog eens heel gezond voor zowel lichaam als geest.

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk dan eens onderstaande voordelen:

  • Zwemmen zorgt voor ontspanning en werkt stress verlagend.
  • Net als andere sporten, stimuleert zwemmen de aanmaak van endorifine wat zorgt voor een gelukkig gevoel.
  • Zwemmen verlaagt de kans op diabetes.
  • Regelmatig zwemmen verhoogt het zelfvertrouwen en de discipline.
  • Zwemmen versterkt bijna alle spiergroepen in je lichaam.
  • Door de natuurlijke gewichtsloosheid in het water traint zwemmen het lichaam zonder gewrichten en ruggenwervel op negatieve manier te belasten en verlaagt de kans op blessures.
  • Zwemmen verbetert de kwaliteit van longen en hart.
  • Zwemmen verbetert de conditie, evenwicht, lenigheid en cholesterol.

Benieuwd naar de mogelijkheden in uw tuin? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of door te bellen naar 0633826681.

hummer

14 jul 2016

Lancering Webshop

Wij vinden dat PreSies Watertechniek niet langer kan achterblijven: bij een vernieuwde website hoort ook een webshop. Eenvoudig chemicaliën bestellen voor uw zwembad of heeft u wellicht nog een heerlijk aroma nodig voor uw sauna? Vanaf augustus zijn al deze producten te vinden in onze webshop.

 

Bestellingen binnen Wassenaar bezorgen wij binnen 24 uur bij u op de stoep (indien producten bij ons op voorraad zijn) en rekenen wij geen bezorgkosten.

Bestellen van buiten Wassenaar? Geen probleem, de bestellingen kunnen bij ons worden opgehaald, maar tevens verzenden wij onze pakketten met PostNL.

 

Uiteraard is bezorging van producten uit de webshop voor onze onderhoudsklanten van zowel binnen als buiten Wassenaar altijd gratis.

14 jul 2016

Aqua Couleur

Binnenkort een feestje? Aqua Couleur zorgt ervoor dat het zwembad wordt omgetoverd tot een ware Eyecatcher.

 

De show stelen tijdens een Poolparty, Sweet Sixteen of een gezellige BBQ? Denk dan eens aan een ander kleurtje voor uw zwembad. Met Aqua Couleur wordt het zwemwater binnen no-time tijdelijk omgetoverd in een flitsende kleur.

 

Aqua Couleur is beschikbaar in 6 frisse kleuren:

m0040

 

 

– Fuchsia (fel roze)
– Deep Ocean (donker blauw)
– Mango (geel)
– Lagoon (helder blauw)
– Turquoise (helder blauw/groen)
– Lavendel (paars/lila)

 

 

 

Water dat met Aqua Couleur is gekleurd is ongevaarlijk voor badende kinderen. De kleur blijft tot ongeveer 6 uur zichtbaar en tast de kwaliteit van het zwemwater niet aan. 1 flesje Aqua Couleur van 180ml is voldoende om een zwembad van ongeveer 70m3 flink te kleuren.

 

Geïnteresseerd? Bel gerust voor meer informatie naar 06-33826681 of stuur een mailtje naar info@presies.nl

14 jul 2016

Vernieuwde Website

Daar is hij dan: onze vernieuwde website. Hoog nodig weliswaar, want de oude was hopeloos verouderd en paste niet meer bij ons bedrijf. Op onze nieuwe website staat alle informatie: van zwembad tot whirlpool tot beregening, van grote klussen, zoals renovaties, tot kleinere projecten, zoals terrasberegening.

Tevens is daar dan ook ons nieuwe logo. De Franse lelie is behouden, maar verwerkt in een nieuw, modern logo, waar we stiekem zelf heel erg trots op zijn.

Volgens ons is de website nu helemaal 2016 en bij de tijd.

 

Nieuw op de website zijn ook de projecten met foto’s. Neem gerust eens een kijkje bij bijvoorbeeld het project “Zwemvijver”, hierin staat de metamorfose van een “gewone” vijver tot een heuse Zwemvijver.
Last but not least is daar dan ook een blog. Op dit blog zullen we regelmatig updates plaatsen met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, een product in de spotlight zetten of gewoon een gezellig verhaaltje plaatsen.

 

Kortom, wij zijn trots op onze website. Uiteraard horen we ook graag wat jullie ervan vinden..