Presies Tuintechniek

Deze twee zaken zijn wat ons betreft onlosmakelijk verbonden. Een goed stuk aanleg begint met een goed plan op basis van uw wensen en ons advies. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring gekregen in het vinden van de juiste balans tussen schoonheid en praktisch gemak. Hoewel de tuin absoluut mooi moet zijn hechten wij ook erg aan onderhoudsvriendelijkheid.

 

Advies

Wanneer we uitgaan van een middelgrote tot grote tuin, zijn er behalve de schoonheid verschillende zaken waaraan gedacht moet worden. Dit zijn vaak totaal andere zaken dan bij de gemiddelde stadstuin. Om in dit woud van vraagstukken orde te scheppen en te bepalen welke klussen niet vergeten mogen worden, zijn wij u graag van dienst.

Wanneer een tuin of park opnieuw wordt aangelegd is het belangrijk eens goed over een aantal praktische zaken na te denken. Zo zijn zaken als mantelbuizen voor een elektrisch he of een ooit te bouwen garage of tuinhuis kleine kostenposten bij de aanleg. Maar het kan een onoverkomelijk probleem worden wanneer de nieuwe boomgaard op de schop moet twee jaar na aanleg, omdat men is vergeten dergelijke voorzieningen met de aanleg mee te nemen. Maar u laat uw gasten in het gastenhuis ook niet met een olielamp zitten. Ditzelfde geldt voor simpele zaken als tuinverlichting, besproeiingssystemen en intercom naar het hek. Maar bedenk ook dat uw oprit breed genoeg moet zijn voor een verhuiswagen, en uw visite wil ook parkeren. Heeft u daarvoor genoeg ruimte op eigen terrein, en wilt u dat? Heeft u een elektrische auto? Wellicht een laad-paal plaatsen?

Wij denken eraan, nog voor u wist dat u het nodig zou hebben.

Wanneer de praktische zaken zijn overwogen, kunnen we eens gaan denken over het leuke aspect van de aanleg. De inrichting van het terrein. Zichtassen en doorkijkjes. Terrassen en knusse hoekjes om te genieten van de najaarszon. Wat zijn uw favoriete plantensoorten, en hoe kunnen we deze opnemen in het aanplantschema. Of zoekt u naar een onderhoudsvriendelijke tuin? Maak uw wensen kenbaar, en wij gaan voor u aan de slag om een mooi ontwerp samen te stellen.

 

Aanleg

Wanneer de we het plan hebben besproken en is goedgekeurd kunnen we starten met de aanleg. Deze zal in veel gevallen beginnen met het leegruimen van de bestaande tuin.

Omdat wij beschikken over een uitgebreid machinepark kunnen wij deze werkzaamheden vrijwel altijd in eigen beheer uitvoeren. Dat betekend concreet dat u als klant minder wachttijd zult ondervinden omdat wij onafhankelijk zijn van andere partijen. Na het leegruimen van de tuin zullen wij het ontwerp uitzetten en kan de aanleg van start gaan. En mocht er tijdens de aanleg iets zijn dat u nog zou willen aanpassen. Maak het ons kenbaar, wij zullen altijd ons uiterste best doen uw wensen ten uitvoer te brengen.

Voordelen van deze service

Wanneer u door ons de beregening laat aanleggen, geeft dit de volgende voordelen:

  Wij laten ons werk en uw tuin altijd keurig achter
  Wij maken een gedegen ontwerp op basis van uw wensen
  Altijd degelijke merken en kwalitatief hoogwaardig materiaal
  Ervaren vakmensen
  Onze mensen zijn zeer toegankelijk. Heeft u wensen, maar deze kenbaar

Onze Kwaliteiten

Door onze jarenlange ervaring en klantgerichte werkwijze kunnen wij snel inspringen op de wensen en eisen van onze klanten. Dit maakt ons tot een keuze waar u geen spijt van zult krijgen!

Onze Bekwaamheden

Door ons moderne materieel en gereedschap zijn wij in staat vrijwel iedere klus in eigen beheer uit te voeren. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten en het werk aan ons overlaten.

Ons Doel

Wij willen u als klant bijstaan en bouwen aan een langdurige relatie. Door onze informele instelling en enthousiasme zijn wij een prettige partij In de komende jaren willen wij ons klantenbestand verder uitbreiden en zo in combinatie met onze tuintechnische/hoveniers afdeling werken aan de toekomst. Geïnteresseerd in deze service? Maak een afspraak Afspraak maken