Presies Tuintechniek

Een van onze  specialiteiten is de constructie van houten terrassen. We hebben ze in de jaren uitgevoerd in een keur aan vormen en hoogten. Hout is een op en top natuurlijk product en heeft bij goed onderhoud een zeer lange levensduur. Het mooie van hout is dat het er gedurende het gehele jaar anders uit ziet.

Op deze website kunt u enkele voorbeelden terugvinden, maar uiteraard kunnen we voor u een plan op maat maken wanneer u overweegt een dergelijk terras in uw tuin op te nemen.

 

Behalve hout is een stenen terras natuurlijk ook een optie. Iets traditioneler, maar met een keur aan verschillend straatwerk is er voor een ieder iets wils.

PreSies tuintechniek kan dit straatwerk probleemloos bij u leggen. Van sierbestrating tot opritten en van klinkers tot natuursteen platen. Wij zijn u graag van dienst.

Voordelen van deze service

Wanneer u door ons de beregening laat aanleggen, geeft dit de volgende voordelen:   Wij laten ons werk en uw tuin altijd keurig achter   Door onze eigen hoveniers kunnen wij de tuin in perfecte staat terugbrengen   Altijd degelijke merken en kwalitatief hoogwaardig materiaal   Ervaren vakmensen   De mogelijkheid de tuin gelijk te laten opknappen of aanleggen door onze hoveniers

Onze Kwaliteiten

Door onze jarenlange ervaring en klantgerichte werkwijze kunnen wij snel inspringen op de wensen en eisen van onze klanten. Dit maakt ons tot een keuze waar u geen spijt van zult krijgen!

Onze Bekwaamheden

Door de opgebouwde jarenlange ervaring zijn wij in staat vrijwel iedere klus in eigen beheer uit te voeren. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten en het werk aan ons overlaten.

Ons Doel

Wij willen u als klant bijstaan en bouwen aan een langdurige relatie. Door onze informele instelling en enthousiasme zijn wij een prettige partij In de komende jaren willen wij ons klantenbestand verder uitbreiden en zo in combinatie met onze watertechniek afdeling met bijbehorende webshop werken aan de toekomst. Geïnteresseerd in deze service? Maak een afspraak Afspraak maken