Presies Watertechniek
wordpress stats plugin
Buurtweg 32, 2244 AE Wassenaar
+31 (0)6 3382 6681
Ma-Vr: 08:00 - 17:00

aanleg

AANLEG VAN DE BEREGENING

Hoewel de aanleg van een beregening gepaard gaat met sleuven graven en rommel in de tuin, zullen wij ons altijd tot het uiterste inspannen om uw eigendom weer in perfecte staat achter te laten.

Bestaande tuinen proberen we zo weinig mogelijk met groot materieel te betreden (voor zo ver mogelijk) en wij zullen van te voren duidelijk met u bespreken hoe we de situatie gaan aanpakken. Wanneer de aanleg van de beregening in combinatie met de aanleg van de tuin gebeurt, beschikken we over graafmachines en kettinggravers, maar uiteraard gaan we in uw reeds aangelegde tuin voorzichtig te werk wat kan resulteren in handwerk.

Voordelen van deze service

Wanneer u door ons de beregening laat aanleggen, geeft dit de volgende voordelen:

  Wij laten ons werk en uw tuin altijd keurig achter
  Door onze eigen hoveniers kunnen wij de tuin in perfecte staat terugbrengen
  Altijd degelijke merken en kwalitatief hoogwaardig materiaal
  Ervaren vakmensen
  De mogelijkheid de tuin gelijk te laten opknappen of aanleggen door onze hoveniers

Door onze jarenlange ervaring en klantgerichte werkwijze kunnen wij snel inspringen op de wensen en eisen van onze klanten. Dit maakt ons tot een keuze waar u geen spijt van zult krijgen!
Door de opgebouwde jarenlange ervaring zijn wij in staat vrijwel iedere reparatie in eigen beheer uit te voeren. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten en het werk aan ons overlaten.
Wij willen u als klant bijstaan en bouwen aan een langdurige relatie. Door onze informele instelling en enthousiasme zijn wij een prettige partij In de komende jaren willen wij ons klantenbestand verder uitbreiden en zo in combinatie met onze webshop en hoveniersafdeling werken aan de toekomst.
Geïnteresseerd in deze service? Maak een afspraak