Presies Watertechniek
wordpress stats plugin
Buurtweg 32, 2244 AE Wassenaar
+31 (0)6 3382 6681
Ma-Vr: 08:00 - 17:00

zomer-winter

ZOMER- EN WINTERKLAAR MAKEN

In het naseizoen is het belangrijk het bad goed voor te bereiden op de winter. Niet alleen is het bad dan beschermd tegen vorst maar ook is het na een gedegen winterklaar beurt weer veel eenvoudiger om het bad in het voorjaar weer in orde te maken voor de zomer. Er zijn verschillende manieren om het bad winterklaar te maken en ieder van deze wijzen behoren bij een ander type zwembad.

Zo is het voor een betegeld bad beter om het in de winter door te laten draaien om zo ijsvorming te voorkomen. De temperatuur van het bad wordt zo ingeregeld dat deze net boven het vriespunt blijft.

Voor een foliebad is dit minder belangrijk omdat door de rek in de folie het bad niet zal scheuren. Ook zorgen we ervoor dat de installatie wanneer deze winterklaar gemaakt wordt weer in topconditie verkeerd zodat deze in het voorjaar weer naar behoren functioneert.

Het is tevens verstandig de winterklaar beurt te combineren met algemeen onderhoud en reiniging van de verwarmingsketel. Eventueel kunnen wij ook dit deel voor u regelen zodat u hiernaar geen omkijken meer heeft.
Nadat het zwembad is afgedekt en alle punten zijn nagelopen is het bad klaar voor de winter en ligt hij weer te wachten op de zonnestralen van het nieuwe zwemseizoen.

Zomerklaar maken. Een goed begin van de zomer begint met een goede zomerbeurt van het zwembad. Het bad moet weer open en de installatie moet zijn zomer ritme weer op gaan pakken. De waterkwaliteit dient weer in orde te worden gemaakt en het bad moet worden gereinigd.

Wij verzorgen de zomerbeurt van uw zwembad met zorg. Dit garandeert een goed begin van het zwemseizoen. We zorgen ervoor dat uw voorraadje chemicaliën is aangevuld en dragen zorg voor een goede opstart.

Voordelen van deze service

Bij goed onderhoud hoort een winter en zomerbeurt om schade door de winter te voorkomen en om het seizoen goed te starten.
Neem contact op voor een zomer of winterklaar beurt.

  Verklein de kans op winterschade zo veel mogelijk door de installatie goed voor te bereiden
Begin het seizoen met alle benodigdheden voor het komend seizoen, direct tijdens ons bezoek aangevuld
 Na een zomerbeurt is het bad geheel nagezien en kan het seizoen beginnen
  Eventuele problemen kunnen gelijk worden opgenomen en gerepareerd
  U heeft zelf geen omkijken naar uw zwembad meer

Door onze jarenlange ervaring en klantgerichte werkwijze kunnen wij snel inspringen op de wensen en eisen van onze klanten. Dit maakt ons tot een keuze waar u geen spijt van zult krijgen!
Door de opgebouwde jarenlange ervaring zijn wij in staat vrijwel iedere reparatie in eigen beheer uit te voeren. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten en het werk aan ons overlaten.
Wij willen u als klant bijstaan en bouwen aan een langdurige relatie. Door onze informele instelling en enthousiasme zijn wij een prettige partij In de komende jaren willen wij ons klantenbestand verder uitbreiden en zo in combinatie met onze webshop en hoveniersafdeling werken aan de toekomst.
Geïnteresseerd in deze service? Maak een afspraak