Presies Watertechniek
wordpress stats plugin
Buurtweg 32, 2244 AE Wassenaar
+31 (0)6 3382 6681
Ma-Vr: 08:00 - 17:00

onderhoud

ALGEMEEN ONDERHOUD

Omdat de zomers altijd te kort zijn wilt u gebruik van uw zwembad kunnen maken zodra u hier de tijd voor vindt. Niets is frustrerender dan een vuil of groen bad dat u nog moet reinigen voor de ontspanning kan beginnen.

Een schoon zwembad begint bij een goed stuk onderhoud. Wilt u dit zelf uitvoeren of heeft het uw voorkeur om dit uit te besteden? Onze ervaren monteurs staan voor u klaar om een afgesproken periodiek onderhoud uit te voeren. Van periodieke check tot algeheel onderhoud inclusief reinigen, alles is mogelijk. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Voordelen van deze service

Zwembadonderhoud na een drukke week is niet bepaald een ontspannen begin van het weekend. besteed dit daarom uit en geniet van de volgende voordelen:

  Uw zwemwater is altijd veilig en hygiënisch
  U hoeft alleen het zwembad te openen en te genieten
 Eventuele storingen worden vaak al opgemerkt voor u er last van heeft
  U zit nooit zonder chemicaliën omdat wij deze voor u checken
  Netjes op afspraak zonder te hoeven bellen

Door onze jarenlange ervaring en klantgerichte werkwijze kunnen wij snel inspringen op de wensen en eisen van onze klanten. Dit maakt ons tot een keuze waar u geen spijt van zult krijgen!
Door de opgebouwde jarenlange ervaring zijn wij in staat vrijwel iedere reparatie in eigen beheer uit te voeren. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten en het werk aan ons overlaten.
Wij willen u als klant bijstaan en bouwen aan een langdurige relatie. Door onze informele instelling en enthousiasme zijn wij een prettige partij In de komende jaren willen wij ons klantenbestand verder uitbreiden en zo in combinatie met onze webshop en hoveniersafdeling werken aan de toekomst.
Geïnteresseerd in deze service? Maak een afspraak