Presies Watertechniek
wordpress stats plugin
Buurtweg 32, 2244 AE Wassenaar
+31 (0)6 3382 6681
Ma-Vr: 08:00 - 17:00

Omdat de zomers altijd te kort zijn wilt u gebruik kunnen maken van uw zwembad, zodra u hier de tijd voor vindt.

 Niets is meer frustrerend dan een vuil of groen bad dat u nog moet reinigen voor de ontspanning kan beginnen.
Een schoon zwembad begint met goed onderhoud. Wilt u dit zelf uitvoeren of heeft het uw voorkeur om dit uit te besteden? Van periodieke check tot algeheel onderhoud inclusief reinigen, alles is mogelijk. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

REPARATIE

Mocht het voorkomen dat iets niet helemaal functioneert zoals het hoort, wij verhelpen de problemen zo spoedig mogelijk.
Als dealer van alle grote zwembadmerken zijn wij in staat vrijwel alle reparaties in eigen beheer uit te voeren. Op die manier kunnen wij een snelle afwikkeling van de reparatie garanderen.
Reparaties die niet op locatie uit te voeren zijn, worden meegenomen en in onze werkplaats door ervaren monteurs onder handen genomen. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat u zo spoedig mogelijk weer gebruik kunt maken van uw zwembad.
Mocht een reparatie onverhoopt langer op zich laten wachten dan gepland? Wij zijn in het bezit van diverse vervangende materialen zodat wij u een leenproduct kunnen aanbieden wanneer een reparatie langer op zich laat wachten. Dit zorgt ervoor dat u niet onnodig lang geen gebruik kunt maken van uw zwembad.

Ook voor reparatie van lekkages bent u bij ons aan het juiste adres. Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom is het fijn te weten dat wij u snel van lekkages in het zwembad kunnen afhelpen.

WATERBEHANDELING

Waterbehandeling is een onderwerp waarover een boek te schrijven valt. Hoewel er altijd uitzonderingen op de regel zijn, kunt u doormiddel van een wekelijkse watercheck de kwaliteit van het zwemwater op peil houden.

Deze watercheck wordt door ons altijd gedaan wanneer we bij u zijn voor onderhoud of reparatie. Het is eenvoudig en snel en voorkomt problemen wanneer u op tijd bent met het bijsturen van het chloor en PH gehalte in het zwemwater.
Vergeet deze dus niet, sprankelend zwemwater is immers het begin van een mooi zwembad.
Om u te informeren over de behandeling van het zwemwater hebben wij een folder voor u beschikbaar waarop exact te lezen is hoe dit in zijn werk gaat en hoe u de verschillende chemische producten voor het zwembad kunt gebruiken. Tevens is hierop een bestellijst te vinden aan de hand waarvan u deze producten kunt bestellen zodat u zeker bent dat deze altijd voorhanden zijn als u aan het zwembad werkt.
Mocht u er niet helemaal uitkomen, kunt u uiteraard even bellen zodat wij u kunnen bijstaan.

CHEMICALIËN SERVICE

Wanneer u het onderhoud door ons laat verzorgen hoeft u zich geen zorgen te maken over de voorraad chemicaliën die u in huis heeft, omdat wij deze voor u aanvullen tijdens het regulier onderhoud.

Wanneer u echter zelf het onderhoud verzorgt, ligt dit anders. Om te voorkomen dat u zelf moet gaan slepen met emmers chloor, flessen vlokmiddel en andere onderhoudsproducten hebben wij de chemicaliën service.
Wanneer u uw chemicaliën bij ons besteld via e-mail of telefonisch zorgen wij dat deze netjes worden afgeleverd bij u thuis!
Geen gesjouw meer of morsen in uw auto, bestel eenvoudig en profiteer van onze service. Binnen de regio is deze service zelfs geheel gratis.
Bovenstaande geldt tevens voor een zeer groot assortiment onderhoudsproducten als borstels, stofzuigers en schepnetten. Ook hebben wij een ruime sortering automatische bodemzuigers in het assortiment. Voor aanverwanten zoals drijfmiddelen en buitendouches kunt u ook bij ons terecht.

ZOMER- EN WINTERKLAAR MAKEN

In het naseizoen is het belangrijk het bad goed voor te bereiden op de winter. Niet alleen is het bad dan beschermd tegen vorst maar ook is het na een gedegen winterklaar beurt weer veel eenvoudiger om het bad in het voorjaar weer in orde te maken voor de zomer.
Er zijn verschillende manieren om het bad winterklaar te maken en ieder van deze wijzen behoren bij een ander type zwembad.

Zo is het voor een betegeld bad beter om het in de winter door te laten draaien om zo ijsvorming te voorkomen. De temperatuur van het bad wordt zo ingeregeld dat deze net boven het vriespunt blijft.

Voor een foliebad is dit minder belangrijk omdat door de rek in de folie het bad niet zal scheuren. Ook zorgen we ervoor dat de installatie wanneer deze winterklaar gemaakt wordt weer in topconditie verkeerd zodat deze in het voorjaar weer naar behoren functioneert.
Het is tevens verstandig de winterklaar beurt te combineren met algemeen onderhoud en reiniging van de verwarmingsketel. Eventueel kunnen wij ook dit deel voor u regelen zodat u hiernaar geen omkijken meer heeft.
Nadat het zwembad is afgedekt en alle punten zijn nagelopen is het bad klaar voor de winter en ligt hij weer te wachten op de zonnestralen van het nieuwe zwemseizoen.
Zomerklaar maken. Een goed begin van de zomer begint met een goede zomerbeurt van het zwembad. Het bad moet weer open en de installatie moet zijn zomer ritme weer op gaan pakken. De waterkwaliteit dient weer in orde te worden gemaakt en het bad moet worden gereinigd.

Wij verzorgen de zomerbeurt van uw zwembad met zorg. Dit garandeert een goed begin van het zwemseizoen. We zorgen ervoor dat uw voorraadje chemicaliën is aangevuld en dragen zorg voor een goede opstart.

RENOVATIE

Wanneer uw zwembad toe is aan grondig onderhoud of renovatie ben u bij ons aan het juiste adres.
Als leverancier van alle grote merken op het gebied van zwembadtechniek zijn wij in staat uw zwembad weer geheel in goede staat terug te brengen.

Wij hebben alle producten voor handen om de bestaande installatie te kunnen renoveren of indien nodig te vervangen voor een hedendaags exemplaar.
Denk bij zo’n renovatie ook eens na over de waterbehandeling. Het zou een goed moment zijn om de installatie te voorzien van bijvoorbeeld een UV-c lamp welke het water op milieuvriendelijke wijze zuivert. Zo’n lamp brengt het gebruik van chloorhoudende producten terug tot een minimum wat ook weer de waterkwaliteit bevorderd.

Of zwemt u liever in een bad van zout water? Onze elektrolyse systemen zorgen voor de ultieme mediterrane sfeer in uw zwembad doordat gebruik wordt gemaakt van zout in het water.

Vele opties zijn mogelijk en zijn de moeite waard te overwegen. Uiteraard informeren wij u graag over de mogelijkheden en staan u bij in de daaropvolgende keuze.

Wanneer uw zwembadfolie aan vervanging toe is kunnen wij deze taak voor u op ons nemen. De oude folie wordt netjes verwijderd en de nieuwe geplaatst. Op die manier kunt u binnen de kortste keren weer genieten van uw prachtige “nieuwe” zwembad.
Ook voor tegelwerk en glasmozaïek kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over een zeer uitgebreide collectie glas en quarts mozaïek en ook onze randstenen zijn in vele soorten en maten te kiezen. Zowel hardsteen, vlonderhout, betonsteen en natuursteen zijn door ons te leveren en te plaatsen. Vraag naar de mogelijkheden. Wij komen graag met u wat stalen bekijken en uw wensen bespreken.
Afdekkingen is een andere tak van sport welke ook zeker niet mag ontbreken. Of uw oude afdekking nu moet worden vervangen of u überhaupt nog geen afdekking heeft, wij weten altijd een mooie oplossing.

Als leverancier van Hydrodeck afdekkingen mogen wij ons benoemen als leverancier van de Ferrari onder de afdekkingen qua duurzaamheid en kwaliteit. Zowel lamellenafdekkingen als isolatiedekens en zelfs kinderveilige safedeck afdekkingen behoren tot de mogelijkheden.

Door de verschillende mogelijkheden op het gebied van oprollen en bedienen is dit systeem als zeer flexibel gebleken. Wanneer plaatsing onder water niet mogelijk is kan gekozen worden voor een bovengronds oprolsysteem. De afdekking is hier naar keuze op een rol gewikkeld of zelfs geheel verborgen in een bak welke geheel naar uw wensen is afgewerkt.
Elektrisch bediend met afstandsbediening is een van de opties welke tot de mogelijkheden behoord. Maar voor de lichte dekens is ook een handmatig systeem beschikbaar met zelfs een systeem waarbij u de afdekking geheel uit het zicht kunt rijden wanneer uw bad open is.
Kortom, vele opties op het gebied van renovatie. Wij zorgen voor een sprankelend en veilig zwembad welke een lust is voor het oog.

Geïnteresseerd in deze service? Maak een afspraak