Presies Watertechniek
wordpress stats plugin
Buurtweg 32, 2244 AE Wassenaar
+31 (0)6 3382 6681
Ma-Vr: 08:00 - 17:00

aanverwanten-wellness

AANVERWANTE PRODUCTEN

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor alle aanverwante artikelen voor uw Wellness centre aan huis. Wij leveren bijvoorbeeld diverse stortdouches, buitendouches, dompelbaden, sauna geuren, kleurtherapie systemen, stoombadmelk, thermometers en ga zo maar door.

Voordelen van deze service

Wanneer u uw eigen wellnesscentre thuis heeft, kan dit worden uitgebreid met diverse heerlijke producten. van scrubzout en sauna opgiet-concentraat tot geborduurde handdoeken en geur-kaarsen. Wij hebben van alles om uw wellness ervaring te versterken.

  Hoogwaardige producten
  Zeer divers wisselend assortiment
  Snelle levering

Door onze jarenlange ervaring en klantgerichte werkwijze kunnen wij snel inspringen op de wensen en eisen van onze klanten. Dit maakt ons tot een keuze waar u geen spijt van zult krijgen!
Door de opgebouwde jarenlange ervaring zijn wij in staat vrijwel iedere reparatie in eigen beheer uit te voeren. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten en het werk aan ons overlaten.
Wij willen u als klant bijstaan en bouwen aan een langdurige relatie. Door onze informele instelling en enthousiasme zijn wij een prettige partij In de komende jaren willen wij ons klantenbestand verder uitbreiden en zo in combinatie met onze webshop en hoveniersafdeling werken aan de toekomst.
Geïnteresseerd in deze service? Maak een afspraak